Lowlands, Kunstbende & Rabobank presenteren What’s Happening:
Dé creatieve vrijhaven van Lowlands 2018. Win tickets of een optreden op Lowlands door je creatieve werk te uploaden.

Everybody is an artist

Creatief talent moet alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen. Dat vinden we bij Rabobank en Kunstbende ook. Met What’s Happening willen we ieder kunstzinnig brein, creatief genie en aanstormend artiest van de zolderkamer naar het podium helpen. En niet zomaar een podium: een podium op het leukste festival van Nederland: Lowlands! Laat je creativiteit de vrije loop, daar wordt de wereld mooier van. Let’s go!

Volgend jaar is er weer een kans om tickets voor Lowlands te winnen. Of zelfs een optreden tijdens het festival. Hou de website in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Dit is NONCHELANGE. In 2017 won hij met zijn deelname aan What’s Happening een optreden op Lowlands. Jaloers? Het kan jou overkomen! Kijk mee met zijn avontuur, laat je inspireren en doe mee!

Doe mee en win!

Heb jij talent in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater en wil je dit met het Lowlands publiek delen? Upload dan een filmpje van je werk op YouTube, schrijf je in en deel je inzending met social media onder #whatshappening. Wie weet win jij tickets of een optreden op Lowlands.

  • Selecteer iets van je eigen werk

    Het kan en mag echt van alles zijn, vanuit alle disciplines; een foto van je kunstwerk, een art movie, een dj-set, de demo van je band, een Shakespeare-impressie, een zelf gedanste choreografie een cross-mediaal experiment… verras ons.

  • Maak hier een korte video van

    Een vlog, muziekvideo, een beeldcollage van je schilderijen of een voordracht; echt alle soorten filmpjes kunnen en mogen. Zorg voor een steady beeld en goed geluid.

  • Upload je video naar YouTube & stuur hem in.