Lowlands, Kunstbende & Rabobank presenteren What’s Happening:
Dé creatieve vrijhaven van Lowlands 2018. Win tickets of een optreden op Lowlands door je creatieve werk te uploaden.

Everybody is an artist

Creatief talent moet alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen. Dat vinden we bij Rabobank en Kunstbende ook. Met What’s Happening willen we ieder kunstzinnig brein, creatief genie en aanstormend artiest van de zolderkamer naar het podium helpen. En niet zomaar een podium: een podium op het leukste festival van Nederland: Lowlands! Laat je creativiteit de vrije loop, daar wordt de wereld mooier van. Let’s go!

Volgend jaar is er weer een kans om tickets voor Lowlands te winnen. Of zelfs een optreden tijdens het festival. Hou de website in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Dit is NONCHELANGE. In 2017 won hij met zijn deelname aan What’s Happening een optreden op Lowlands. Jaloers? Het kan jou overkomen! Kijk mee met zijn avontuur, laat je inspireren en doe mee!

Over ons

Jullie kennen What’s Happening misschien al als de creatieve vrijhaven van Lowlands. Een plek waar talent wordt ontwikkeld, waar verhalen worden geschreven en misschien zelfs wel toekomst. Maar wat is het verhaal achter What’s Happening?

In het kort: What’s Happening is een samenwerking tussen Rabobank en Kunstbende. Rabobank als sponsor van cultuur, Kunstbende als ontdekker van creatief talent. Samen hebben zij een missie: jong talent van de zolderkamer naar het podium brengen.

Rabobank is Nederlands grootste sponsor op het gebied van sport en cultuur, en partner van Kunstbende. Samen organiseren zij events, optredens en workshops om jong talent de kans te geven zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Door kapitaal, kennis en netwerk in te zetten voor verschillende maatschappelijke projecten, wil Rabobank bijdragen aan een vitale woon- en leefomgeving. Want het ontwikkelen van je talent maakt je een gelukkiger mens. En daar wordt de maatschappij beter van, en de wereld leuker.

En dat is ook waar Kunstbende voor staat, als platform voor jong creatief talent. Het gaat om proberen, maken, creëren, ontdekken en uitdagen. Laagdrempelig, want iedereen moet mee kunnen doen. Creativiteit en het samenbrengen van mensen staan centraal. En waar gaat dat beter samen dan op Lowlands?

Nergens, zouden wij zeggen. Ook meedoen of benieuwd naar de nieuwe lichting jong talent? Upload je filmpje, houd de website in de gaten en bezoek What’s Happening op Lowlands 2018!