manifest

Creëren moet.
De toekomst is van de mensen die hun handen vies maken.
Festivalgrond is heilige grond.
In deze broedplaats is het toegestaan om alle kleuren eieren uit te broeden. Iedereen is een artiest.
Niemand weet wat er gaat gebeuren. Magie is normaal.
Experimenteren is het nieuwe leren.
Duik erin, en boor je creatieve bron aan.
Maak een masker en laat jezelf zien.
Protesteren is manifesteren.
Als de zoemer gaat, gaan we golven.
Het is gaande.

Over ons

Je kent What’s Happening misschien al als de creatieve vrijhaven van Lowlands. Een plek waar talent wordt ontwikkeld, waar verhalen worden geschreven en misschien zelfs wel toekomst.
Maar wat is het verhaal achter What’s Happening? In het kort: What’s Happening is een samenwerking tussen Rabobank en Kunstbende.

Rabobank als sponsor van cultuur, Kunstbende als ontdekker van creatief talent. Samen hebben zij een missie: jong talent van de zolder naar het podium brengen. Rabobank is Nederlands grootste sponsor op het gebied van sport en cultuur, en partner van Kunstbende. Samen organiseren wij events, optredens en workshops om jong talent de kans te geven zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Door kapitaal, kennis en netwerk in te zetten voor verschillende maatschappelijke projecten, wil Rabobank bijdragen aan een vitale woon- en leefomgeving. Want het ontwikkelen van je talent maakt je een gelukkiger mens. En daar wordt de maatschappij beter van, en de wereld leuker. Dat is ook waar Kunstbende voor staat, als platform voor jong creatief talent. Het gaat om proberen, maken, creëren, ontdekken en uitdagen. Laagdrempelig, want iedereen kan meedoen. Creativiteit en het samenbrengen van mensen staan centraal. En waar gaat dat beter samen dan op Lowlands? Nergens, zouden wij zeggen. Ook meedoen? Upload je filmpje op onze website. Benieuwd naar de nieuwe lichting jong talent? Houd de website in de gaten en/of bezoek What’s Happening op Lowlands 2019!

arrow-simple Terug