Lowlands, Kunstbende & Rabobank presenteren What’s Happening:
Dé creatieve vrijhaven van Lowlands 2018. Win tickets of een optreden op Lowlands door je creatieve werk te uploaden.

Everybody is an artist

Creatief talent moet alle ruimte krijgen zich te ontwikkelen. Dat vinden we bij Rabobank en Kunstbende ook. Met What’s Happening willen we ieder kunstzinnig brein, creatief genie en aanstormend artiest van de zolderkamer naar het podium helpen. En niet zomaar een podium: een podium op het leukste festival van Nederland: Lowlands! Laat je creativiteit de vrije loop, daar wordt de wereld mooier van. Let’s go!

Volgend jaar is er weer een kans om tickets voor Lowlands te winnen. Of zelfs een optreden tijdens het festival. Hou de website in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Dit is NONCHELANGE. In 2017 won hij met zijn deelname aan What’s Happening een optreden op Lowlands. Jaloers? Het kan jou overkomen! Kijk mee met zijn avontuur, laat je inspireren en doe mee!

Spelregels

Inzendingen worden gemodereerd voordat ze online worden geplaatst. Inzendingen mogen alleen een weergave zijn van eigen werk.

Video’s met een slechte beeld- of geluidskwaliteit worden bij voorbaat afgekeurd.

De video’s moeten vallen onder de disciplines Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater.

Er zijn in totaal 40 kaarten voor Lowlands te vergeven. De winnaars ontvangen hierover een mail. Win je als groep, dan krijg je maximaal vijf kaarten. Er zijn 3 optredens op Lowlands te verdelen die door de jury (Eric van Eerdenburg, Frank van der Lende, Stella van Leeuwen, Ivo Victoria, Kim Jenneskens en Karsten de Vreugd en Annegien Schilling) wordt gekozen.